ما در داروخانه پلاس و در طول این مقاله به سؤالات زیر می پردازیم: 

اسیدهای آمینه چیست؟ چگونه کار می کنند؟ چرا آنها برای سلامتی و تناسب اندام ما بسیار مهم هستند؟ چرا آنها به اندازه سن ما اهمیت دارند؟
بدن شما حدود 60 درصد آب دارد. اگر تمام آب را در نظر نگیریم یا حذف شود ،تقریبا نیمی از آنچه باقی مانده است پروتئین خواهد بود. آمینو اسیدها اجزای سازنده پروتئین هستند.

هر روز ، در حدود 250-300 گرم پروتئین ساخته شده ، بدن شما تجزیه می شود. این مقدار پروتئینی است که از شش سینه مرغ می توانید دریافت می کنید! وقتی بیمار هستید یا مجروح هستید ، حتی بیشتر هم تجزیه می شود . با تجزیه پروتئین ، اسیدهای آمینه آزاد می شوند.
اسیدهای آمینه ترکیباتی هستند که از نیتروژن ، هیدروژن ، کربن و اکسیژن ساخته شده اند.

 

اسیدهای آمینه ضروری ساختار اسید آمینه ها

 

22 اسید آمینه در الگوهای مختلف در بدن با هم ترکیب می شوند تا پروتئین هایی را ایجاد کنند که هر یک از بافت های بدن شما را تشکیل می دهند.

از آنجا که هر روز 250-300 گرم پروتئین تجزیه می شود ، برخی از اسیدهای آمینه در نوع دیگری مورد استفاده مجدد قرار می گیرند اسیدهای آمینه دیگر برای حفظ عملکرد "طبیعی" اسیدهای آمینه در عملکرد طبیعی متابولیک ، به خون منتقل می شوند. عضلات قلب و اسکلت شما برای تولید انرژی از اسیدهای آمینه خاصی استفاده می کنند.و اسیدهای آمینه دیگر از بین می روند. بدن شما برخلاف ذخیره چربی یا کربوهیدرات نمی تواند پروتئین اضافی را ذخیره کند ، بنابراین شما باید به طور مداوم به اندازه کافی غذا بخورید تا نیاز روزانه خود را تأمین کنید.


انواع اسیدهای آمینه

اسیدهای آمینه، پروتئینوژن (پروتئین سازنده) یا غیر پروتئین زا (غیر پروتئین سازنده) هستند. تنها دلیلی که به این دو گروه اشاره می کنیم این است که تعدادی اسید آمینه غیر پروتئین زا وجود دارد که مزایای سلامتی و عملکردی را فراهم می کند که در این مقاله به آنها نخواهم پرداخت ، از جمله اسیدهای آمینه مانند کارنیتین ، اورنیتین ، سیترولین ، گلیسین و بتا. -الانین ولی در مطالب بعدی مجله داروخانه پلاس به طور مفصل درباره آنها هم توضیح خواهیم داد.

در این مقاله ، ما روی اسیدهای آمینه پروتئینوژن تمرکز می کنیم ، زیرا آنها برای حفظ سلامتی بهینه و عملکرد بدن اهمیت خیلی بالایی دارند.


اسیدهای آمینه پروتئینوژنیک در سه دسته مختلف قرار می گیرند

اسیدهای آمینه غیر ضروری
اسیدهای آمینه ضروری مشروط
اسیدهای آمینه ضروری
اسیدهای آمینه غیر ضروری که برای سلامتی شما مهم هستند ، اما به آنها غیر ضروری گفته می شود زیرا بدن ما ،آنها را به تنهایی تولید می کند.

اسیدهای آمینه ضروری مشروط معمولاً توسط بدن شما تولید می شوند. با این حال ، تحت شرایط خاص ، بدن شما نمی تواند پاسخگوی تقاضای آن به اندازه کافی باشد ، بنابراین باید آنها را از طریق رژیم غذایی یا مکمل ها دریافت کنید.

گلوتامین یک اسید آمینه ضروری مشروط است. تحت فشارهای زیاد استرس ، آسیب و یا هنگامی که فردی سوختگی بالایی داشته باشد ، تولید کننده های گلوتامین به میزان قابل توجهی افت می کنند ، و برای رفع نیازهای بدن نیاز به خوردن منابع آن یا مکمل گلوتامین دارید. گلوتامین اغلب برای پشتیبانی سلامت روده به ویژه در افرادی که ممکن است مشکل سوراخ شدن روده داشته باشند توصیه می شود.

آمینو اسیدهای ضروری،ضروری هستند زیرا آنها توسط بدن ساخته نمی شوند. شما باید آنها را از طریق رژیم غذایی یا مکمل دریافت کنید.
از بین اسیدهای آمینه اساسی ، سه مورد بسیار مهم هستند. اینها اسیدهای آمینه زنجیره ای شاخه ای (BCAAs) هستند: لوسین ، ایزولوسین و والین. BCAA حدود 35 درصد از بافت عضلانی شما را تشکیل می دهد.

از لینک زیر در داروخانه پلاس،داروخانه آنلاین شبانه روزی می توانید مکمل های موردنیاز خود را خریداری کنید:

خرید ال گلوتامین (L-glutamine)

خرید ال آرژنین (L-Arginine)

خرید بتاآلانین

 

اسیدهای آمینه ضروری

 

سنتز پروتئین و تجزیه

توانایی شما برای حفظ یا ایجاد توده یا ماهیچه بدن بر اساس میزان سنتز پروتئین و تجزیه پروتئین در طول روز است. با بالا رفتن سن ، تجزیه پروتئین سریعتر می شود البته کارهای بسیار زیادی برای کاهش سرعت پروتئین از جمله خوردن پروتئین بیشتر و یا مکمل اسیدهای آمینه وجود دارد.

توده بدنی بدون چربی = سنتز پروتئین - تجزیه پروتئین

هنگامی که تجزیه پروتئین از سنتز پروتئین فراتر رود ، بدن شما در حالت "کاتابولیک" قرار می گیرد. به کسی که مبتلا به بی اشتهایی ، سرطان یا سارکوپنی( بیماری با کاهش توده عضلانی) است فکر کنید. آنها به سرعت بافت عضله خود را از دست می دهند زیرا تجزیه پروتئین بیشتر از سنتز پروتئین است.

از طرف دیگر ، به یک پسر ساله فکر کنید که مراحل بعد بلوغ را پشت سر می گذارد. او از لاغر بودن ، به سمت رشد عضلات و شانه ها می رود. در این حالت ، سنتز پروتئین بیش از تجزیه پروتئین است.

هر بافتی در بدن شما تجزیه می شود ، از بین می رود و باید هر از گاهی تعویض شود. در واقع ، بافتهایی که قلب شما را تشکیل می دهند تجزیه می شوند و هر 30 روز یکبار جایگزین می شوند. در حقیقت هر ماه یک قلب کاملاً جدید به دست می آورید!

مثال دیگر ورزش است. مخصوصاً تمرین استقامت و  وزنه باعث آسیب میکروسکوپی به بافت عضلانی شما می شود. این یک چیز خوب است ، زیرا بعد از ترمیم عضلات بدن ، آنها قوی تر از گذشته می شوند.

هورمون ها ، استرس ، کمبود خواب ، بیماری ، کمبود مواد مغذی ، التهاب و سایر عوامل نیز بر میزان سنتز و تجزیه پروتئین شما تأثیر می گذارند ، اما نه به میزان قابل توجه و یا به همان اندازه ورزش و دریافت اسیدهای آمینه. 

با داشتن انتخاب های مناسب در زمینه تغذیه و ورزش ، می توانید کارهای زیادی را برای تقویت توده بدنی بدون چربی انجام دهید. چگونه نیازهای پروتئینی بدن خود را پشتیبانی می کنید؟ با خوردن پروتئین و یا اسیدهای آمینه بیشتر.

خرید مولتی ویتامین آقایان

خرید مولتی ویتامین ن

اسیدهای آمینه ضروری منابع غذایی

 

از یک تکه گوشت گرفته تا یک اسید آمینه

بعد از خوردن گوشت ،یا سالاد مرغ ، اسید هیدروکلریک موجود در معده شما ، همراه با آنزیم های گوارشی که از لوزالمعده شما ترشح می شود ، به تجزیه پروتئین و آزاد شدن اسیدهای آمینه کوچک کمک می کند.

پس از آزاد شدن اسیدهای آمینه از گوشتی که خوردید ، آنها به راحتی از دستگاه گوارش شما به جریان خون منتقل می شوند ، جایی که رگ های خونی اسیدهای آمینه را به بافت های مورد نیاز آنها منتقل می کنند.هنگامی که آنها به مقصد خود می رسند ، بیشتر آنها در ترکیب های منحصر به فرد قرار می گیرند تا پروتئین تشکیل دهند ، که باعث ایجاد بافت های مختلف در بدن می شوند.
به نظر بسیار ساده است ، مگر اینکه دستگاه گوارش کسی به خوبی کار نکند. برای تجزیه موثر پروتئین به اسیدهای آمینه ، باید اسید هیدروکلریک کافی (HCl) و آنزیم های گوارشی تولید کنید.


استرس ، پیری ، ورزش و داروها تولید HCl را کاهش می دهند. همین عوامل به همراه برخی بیماری ها باعث کاهش تولید آنزیم ها می شوند. بدون HCl و آنزیم ها ، پروتئین به درستی به اسیدهای آمینه تجزیه نمی شود.

اگر بدن فردی در تجزیه اسیدآمینه مشکل داشته باشد ، مکمل های اسید آمینه می توانند مفید باشند. اسیدهای آمینه لازم نیست که تجزیه شوند. آنها در بدن هم وجود دارند، بنابراین آنها به راحتی پس از مصرف جذب می شوند.

فرمول که در بالا اشاره کردیم:

توده بدنی بدون چربی = سنتز پروتئین - تجزیه پروتئین

برای تحریک حداکثر سنتز پروتئین ، شما فقط به 8-10 گرم اسیدهای آمینه ضروری در یک وعده غذایی یا میان وعده نیاز دارید. شما می توانید 8-10 گرم اسیدهای آمینه را به عنوان یک مکمل مصرف کنید ، یا می توانید 8-20 گرم اسیدهای آمینه ضروری را با مصرف حدود 20 گرم پروتئین وی ، یا 25-30 گرم سایر منابع پروتئینی حیوانی دریافت کنید.

این به این معنی نیست که شما فقط به 25-30 گرم پروتئین نیاز دارید. در حالی که 8-10 گرم اسیدهای آمینه ضروری سنتز پروتئین را تحریک می کند (یک قسمت از معادله) ، شما می توانید با خوردن پروتئین بیشتر روند کند شدن تجزیه پروتئین را ادامه دهید.


حداکثر مصرف آمینو اسید

پروتئین های حیوانی سرشار از اسیدهای آمینه ضروری هستند. پروتئین وی بهترین پروتئین محسوب می شود زیرا از نظر اسیدهای آمینه ضروری بسیار غنی است. اگر با خوردن پروتئین وی مشکلی ندارید ، از آن استفاده کنید! اگر اینطور نیست ، باید یک منبع پروتئینی متفاوت انتخاب کنید.

پروتئین سویا هم سرشار از اسیدهای آمینه ضروری است ، اما سویا ممکن است مشکلاتی داشته باشد (به خصوص سویا اصلاح شده ژنتیکی) ، بنابراین شاید بهتر باشد که از آن اجتناب کنید.


داروخانه پلاس | داروخانه آنلاین شبانه روزی ، ,پروتئین ,آمینه ,اسیدهای ,تجزیه ,شوند ,اسیدهای آمینه ,می شوند ,می شود ,آمینه ضروری ,تجزیه پروتئین ,اسیدهای آمینه ضروری ,خرید مولتی ویتامین ,سنتز پروتئین تجزیه ,آمینه ضروری مشروطمنبع

معرفی مواد غذایی خوب که باعث سلامت مفاصل و استخوان می شوند

راهنمای انتخاب شامپو مناسب برای موها

بهترین مکمل ها برای مردان در سنین مختلف

راهنمای خرید محصولات مراقبت از پوست : گزینه های قبل خرید

اسیدهای آمینه ضروری: نحوه انتخاب و استفاده از آنها

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

اهنگ کردی معرفی کالا فروشگاهی احکام پاسارگاد تاباک سرزمین فیلم تخفیف دونی راه اندازی آشپزخانه صنعتی آپشن خودرو | گندم کار ازدواج آسان جوانان مرکز خدمات تعمیرات مویک 2